Εγκαταστάσεις Συστήματα Ασφαλείας | Κάμερες CCTV

Η ονομασία CCTV είναι αγγλική και σημαίνει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Συνήθως χρησιμοποιείται ως πρόσθετο σύστημα ασφαλείας και αποτελείται από τουλάχιστον μία κάμερα παρακολούθησης και ενδεχομένως από ένα καταγραφικό. Η χρήση κυκλωμάτων cctv είναι πολύ διαδεδομένη, τα συναντάμε σε γραφεία, σπίτια, εξωτερικούς χώρους, καταστήματα, εμπορικά κέντρα κλπ.

Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης δρουν αποτελεσματικά καταρχάς ως αποτρεπτικό μέσο, μας δίνουν όμως τη δυνατότητα να ελέγχουμε άμεσα και αποτελεσματικά το χώρο μας είτε βρισκόμαστε εκεί είτε και απομακρυσμένα από απόσταση.

Για παράδειγμα μπορούμε να συνδυάσουμε ένα τέτοιο κύκλωμα με ένα σύστημα συναγερμού, ώστε και να αυξήσουμε την ασφάλεια που μας παρέχει και την αποτρεπτική του ικανότητα αλλά και να έχουμε τη δυνατότητα να συνδεόμαστε ακόμα και από άλλο μέρος σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού για να ελέγξουμε αν υπάρχει πράγματι παραβίαση του χώρου.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ CCTV
Αποτρέπει σε σημαντικό βαθμό παραβιάσεις, κλοπές και βανδαλισμούς στους χώρους που το εγκαθιστάμε.
Σε συνδυασμό με το καταγραφικό, μας βοηθάει να διατηρούμε αρχείο σε περίπτωση που χρειαστεί να ανατρέξουμε σε βίντεο που έχει καταγραφεί από προηγούμενες μέρες.
Οι καταγραφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξιχνίαση παραβιάσεων αλλά και ως αποδεικτικό στοιχείο.
επικοινωνήστε μαζί μας να σας προτείνουμε τα υλικά για το κατάλληλο σύστημα για τον χώρο σας αλλά και τις υπηρεσίες τοποθέτησης .

για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310794126

0216_9238_Screenshot_2016-03-13-18-42-36